Mieren bestrijden

Mieren zitten soms overal. Ze zijn maar klein, maar omdat ze in grote groepen leven kunnen ze behoorlijk lastig zijn.

Uitgegraven tegelvoegen, droge plekken in het gazon, mieren in huis… elk jaar vindt u binnen en buiten wel ergens mieren. Van het aanrecht en de keukenkasten, van de woonkamer tot het terras. Tijd om ze grondig aan te pakken.

Mierenpoeder bestrijdt snel en effectief mieren door hun natuurlijke gedrag te verstoren, zodat ze het nest niet terugvinden. Ideaal voor gebruik op het terras of in het gazon.

  • Handig verpakt in een strooikoker
  • Gemaakt met 100% natuurlijke bestanddelen

Binnenshuis kunt u mieren aanpakken met Luxan Mierenspray, verpakt in een handige spuitbus met speciale spuitlans. Spuit gericht op het nest of de mierenstraat en de lastposten zijn zo weg. Het middel werkt 6-8 weken lang na.

Speciaal voor het gebruik in kleine ruimten binnen, maar ook voor buiten op het terras is de Luxan Mierenlokdoos de ideale oplossing. De werkzame stof wordt door de mieren meegenomen in het nest, waardoor het hele nest uitgeroeid wordt.

Maak het de mieren zo lastig mogelijk om uw huis binnen te dringen. Dicht naden en kieren af met kit, plaats fijnmazig insectengaas voor ventilatiegaten in de gevel.