Wij maken gebruik van cookies op deze website

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed als mogelijk draait voor u. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Meer informatie.

 

Over Luxan

Ongedierte, onkruiden, schimmels, groene aanslag en overlast door bijvoorbeeld een grote slakkenplaag in uw tuin. Allemaal problemen waar u liever niet mee geconfronteerd wordt. Ze zijn er echter wel en natuurlijk wilt u genieten van uw tuin en wilt u leven in een schone en hygiënische leefomgeving zonder dat de muizen door uw keukenkastjes rennen. Daarom zijn er de producten van Luxan, probleemoplossers voor gebruik in huis en in de tuin! De Luxan producten pakken het probleem bij de basis aan en verlossen u snel en effectief van de overlast. U heeft daarbij de zekerheid dat de producten beoordeeld zijn door een college van deskundigen en dat de producten voldoen aan de zware normen die daarvoor gelden. Dat blijkt uit het speciale toelatingsnummer voor Nederland wat op de Luxan verpakkingen vermeldt staat. Luxan biedt u dan ook een pakket verantwoorde probleemoplossers die bewezen effectief zijn en die volgens de geldende milieurichtlijnen toegestaan zijn voor gebruik door de consument.

Over Pelsis

Luxan werd onderdeel van de Pelsis Group in oktober 2014. Pelsis levert innovatieve merken aan een zeer breed klantenbestand. Met het hoofdkantoor in het Vereningd Koninkrijk, ontwikkelt Pelsis toonaangevende merken voor specialistische markten, zoals bijvoorbeeld de bestrijding van vliegende en kruipende insecten, bestrijding van vogelplagen, algehele ongedierteplagen tot toilethygiënische oplossingen. Ons portfolio is gebaseerd op vooruitstrevende technologieën door het samenbrengen van onze marktkennis en technische expertise. Onze merken staan synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit, technisch advies en uitgebreide klantondersteuning

Wilt u meer informative over Pelsis? Bezoek dan www.pelsis.com